precision cutting waterjet
waterjet division precision cutting Tci cutting

 

Sistemele de prelucrare cu jet de apa dezvoltate de TCI Cutting combina experienta si tehnologia cu proprietatile apei sub mare presiune. Prin urmare, aceste sisteme permit o prelucrare unica a unei game variate de materiale, de grosimi diferite.

Aschieri imposibil de realizat prin alte metode se pot obtine usor cu ajutorul unui jet de apa, deoarece acesta foloseste viteze care pot depasi cu pana la 3 ori viteza sunetului, la o presiune de peste 6.000 bar.

Sistemele de aschiere oferite de TCI Cutting sunt rezultatul unui studiu meticulos si individualizat al fiecarei componente, pentru a obtine un produs final de cea mai inalta calitate.

precision laser cutting machines
laser division precision laser cutting machines

 

Producem si dezvoltam masini de prelucrare cu jet de apa de peste un deceniu. Deschiderea noastra spre tehnologie si inovatie a permis TCI Cutting sa mareasca gama de produse si sa creeze o noua linie de masini de prelucrare prin laser.

Producem ultima tehnologie din domeniul prelucrarii cu laser. Divizia noastra specializata combina calitatea ridicata cu performantele deosebite pentru a satisface cerintele clientilor si pentru a oferi un serviciu post-vanzare excelent.

Ca si in toate seriile TCI series, TCI Laser Cutting Division combina calitatea si fiabilitatea cu performantele ridicate, versatilitatea si costurile scazute de intretinere.

profesional cutting

Pentru mai multe informaţii trimiteţi-ne un e-mail

  

TECNOLOGÍA DE CORTE E INGENIERIA, S.L. - CALLE COLÓN, 113

46610 GUADASSUAR (VALENCIA) SPAIN

TEL +34 962 57 22 90 - FAX +34 96 257 03 94